Welkom bij Helmantel Advocatuur

Advocaat nodig? Particulier of voor uw bedrijf?

Hebt u een juridisch probleem op het gebied van wonen, werk en/of relaties? Hebt u ruzie met uw buren? Verstoorde verhoudingen naar aanleiding van een erfenis? Is er sprake van gedoe over een uitkering? Of wordt u verdacht van een strafbaar feit? Wilt u als ondernemer uw algemene voorwaarden of contracten laten checken? Worden de rekeningen niet betaald? Is er sprake van een conflict? Soms kunt u het probleem zelf oplossen, maar vaak zal deskundige hulp gewenst, nodig of zelfs verplicht zijn. Daarvoor bent u bij Helmantel Advocatuur, gevestigd in Hoogezand - Sappemeer, aan het juiste adres.

 

Diverse rechtsgebieden

Helmantel Advocatuur is gewend om te onderhandelen met 'de andere partij' en – indien nodig – gewend om procedures te voeren. Soms kan dit snel, soms neemt de kwestie veel tijd in beslag. Helmantel Advocatuur heeft met name veel ervaring in het strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, burenrecht, contractenrecht en het familierecht, waaronder ook het erfrecht, voor zowel ondernemers als particulieren. De advocaat mr. Helmantel maakt voor u het verschil.

Dagvaarding ontvangen?

Veel mensen schrikken als ze een dagvaarding ontvangen. De teksten zijn vaak lang en ingewikkeld en de termijnen voor een reactie zijn vaak kort. Het is in ieder geval zaak om een dagvaarding niet te lang te laten liggen. Doet u dat wel, dan wordt de kwestie namelijk gewoon zonder uw aanwezigheid behandeld en wordt u dus niet in de gelegenheid gesteld uw zegje daarover te doen. Het is juist erg belangrijk om aan te geven waar u het niet mee eens bent en vooral ook waarom u het daar niet mee eens bent. De wijze waarop u dat aangeeft, is dan wel belangrijk en ook van groot belang is dat u niets vergeet. Hoe sneller u dus 'iets' doet met een dagvaarding, hoe beter dat meestal is! Advocaat mr. Helmantel kan u daarbij helpen. De inbreng van de advocaat kan cruciaal zijn.

 

Kosten vallen mee

De kosten zouden u nog wel eens kunnen meevallen. In ieder geval maakt Helmantel Advocatuur daarover vooraf duidelijke afspraken met u! Wellicht komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Daarnaast maken wij afspraken op basis van een uurtarief of voor een vastgestelde prijs (fixed fee). Factoren die daarbij in aanmerking worden genomen zijn onder andere uw wensen, de snelheid waarmee gehandeld moet worden, uw inkomen en of u vaker onze hulp hebt ingeschakeld. Bekijk ook Tarieven >>

 

Contact opnemen

Informeer naar de mogelijkheden. Schakel de advocaat mr. Helmantel in een vroeg stadium in voordat het probleem escaleert. Vaak kan globaal wel worden aangegeven wat uw kansen en mogelijkheden zijn.

Helmantel Advocatuur, Noorderstraat 33a te Sappemeer

Helmantel Advocatuur werkt voor particulieren en ondernemers.

Een eerste oriënterend gesprek met de advocaat van Helmantel Advocatuur is altijd gratis. Ook kunt u terecht op ons gratis spreekuur. Desgewenst komt Helmantel Advocatuur bij u thuis. 


Helmantel Advocatuur ...maakt het verschil !

Helmantel Advocatuur is te vinden aan de Noorderstraat 388a te Sappemeer - Gemeente Midden-Groningen. Eenvoudig te bereiken vanuit Hoogezand, Veendam, Zuidbroek, Noordbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede,  Foxhol, Kropswolde en stad Groningen. Zowel via openbaar vervoer (bus en trein) als per auto (afslag 42 Sappemeer van de A7).

Privacy policy