Vanaf dinsdag september 2022 vindt er één maal per maand een advocatenspreekuur plaats in de Bibliotheek te Hoogezand (Gorecht-Oost 157), dat samen met collega-advocaten wordt verzorgd. Er is dan van 16-17 uur een advocaat voor beschikbaar voor een kort, oriënterend gesprek. Uiteraard hoeft niet te wachten op het spreekuur. kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via het contactformulier>>.

Dinsdagmiddag (eens per maand; niet in vakanties)

16.00 - 17.00 uur 

 

Hiernaast is er wekelijks een gecombineerd juridisch en/of notarieel spreekuur bij Notariaat De Poel. Voor locatie en tijdstip verwijzen we u naar informatie over gratis spreekuur >>

Met ingang van dinsdag september 2022 vinden er weer wekelijks advocatenspreekuren plaats. U vindt de locaties en tijdstippen hier >>

Naast het reeds bestaande "Juridisch en schuldhulpverleningsspreekuur" dat op vrijdagochtenden bij Het Leger des Heils te Hoogezand plaatsvindt gaat er een extra spreekuur komen.

Notariaat De Poel en Helmantel Advocatuur gaan een "Notarieel en Juridisch spreekuur" houden op de woensdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur.

Voor meer informatie over de spreekuren kijk hier.

 

Op zaterdag 7 november 2015 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert de Kamer van Koophandel Groningen in Martiniplaza de zogenoemde Startersdag, een must voor alle startende ondernemers. U vindt hier alle informatie die u als starter zoekt onder één dak. De Kamer van Koophandel heeft een zeer uitgebreid programma samengesteld. Een greep uit het aanbod: hoe maak ik een ondernemingsplan? Hoe vind ik nieuwe klanten? Hoe financier ik mijn bedrijf? Hoe zit het met de Belastingdienst? Hoe voer ik een correcte administratie? Welke rechtsvorm is het meest geschikt voor mijn bedrijf?

Helmantel Advocatuur is op deze dag aanwezig om u te informeren over uw juridische vragen. Als u vragen heeft over rechtsvormen, algemene voorwaarden, contracten, conflicten of incasso's, dan kunt u deze op deze dag kosteloos voorleggen aan mr. M. Helmantel.

Meld u nu aan voor de Startersdag via http://www.kvk.nl/bijeenkomsten/startersdag-2015-zaterdag-7-november/Groningen/2015-11-07-1000/. Het is gratis!

 

Op 10 augustus 2015 geplaatst in het Dagblad van het Noorden: Advocaat Meta Helmantel reageert op een artikel in het Dagblad van het Noorden van 1 augustus 2015 waar de hoogste politiebaas Gerard Bouman advocaten neerzet als 'onnodig lastig'.