Mr. Meta Helmantel


Mr. Meta Helmantel studeerde af in het strafrecht en in het civiele recht. Zij heeft een aantal jaren gewerkt als juridisch medewerker bij de sector Strafrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen. Vervolgens werd zij advocaat.
Meta heeft als advocaat bij verschillende advocatenkantoren veel ervaring opgedaan met diverse juridische kwesties. Vanaf 1 september 2015 heeft zij een eigen kantoor in Sappemeer: Helmantel Advocatuur. Meta heeft met name veel ervaring in het familierecht, waaronder ook het erfrecht, het strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, burenrecht en contractenrecht, voor zowel particulieren als ondernemers.

“Bij de rechtbank heb ik met veel plezier gewerkt. De advocatuur past echter nog beter bij mij. Juist als een kwestie in eerste instantie onmogelijk lijkt, vind ik het een uitdaging om te zoeken naar een oplossing. Het belang van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Soms vinden we snel een oplossing, soms duurt dat even, maar ik ga altijd voor het beste resultaat voor de cliënt!'